Продукти на гідропоніці

Продукти на гідропоніці відрізняються урожайністю та екологічною чистотою в умовах максимально комфортних для рослин. Оскільки процес вирощування рослин проводиться в екологічно чистому середовищі. Отримати такі результати в при вирощуванні під відкритим небом практично не можливо.

Корисна модель, яку ми пропонуємо, заснована на методі вирощування рослин в поживному розчині з рециркуляцією розчину по лотках із застосуванням спеціального освітлення.

В основу моделі поставлена задача по вирощуванню круглорічно для населення екологічно безпечних зелених культур (салатів, петрушки, м’яти, базиліку, руколи, цибулі на зелень і інші) на субстраті із торфу.

Кількість вегетаційних циклів в році:

– Для зелені – до 10 (кріп, петрушка, салат, базилік, кінза, розмарин …);

– Цибуля на зелень – до 24

Вагові показники товарної продукції з 1 м2/цикл:

  • зелень – в межах 1,7-2,5 кг;
  • салат – 4-4,5кг
  • Цибуля на зелень – 6-9 кг.

Метод проточно-підтоплюючої гідропоніки дає можливість вирощувати зелень у вертикальних модулях, як мінімум 3-5 ярусів, що збільшує площу вирощування.

Термін вирощування і збору врожаю при правильному використанні технічного і технологічного регламенту – 30-45 днів.

Наша команда має досвід у вирощуванні салатів, базиліку, м’яти, чебрецю, петрушки, цибулі на зелень  методом проточно-підтоплюючої гідропоніки.

Підтримуємо проект на всіх стадіях – від розробки до втілення.

–технологія вирощування зелені методом гідропоніки;

–проектування промислових комплексів;

–обладнання для гідропоніки;

–бізнес “під ключ”

Ви можете отримати безкоштовну консультацію заповнивши поля “Безкоштовна консультація”, де вказати ваші запитання.

Завжди раді співпраці.